یکی از اعضای خانواده من چند وقت پیش خیارشور درست کرد. خیارشور ها بسیار خوش مزه هستند ولی با طعمی متفاوت با خیارشور های معمولی. این تفاوت مزه به خاطر مقدار سیر داخل شیشه است. در خیارشور های بازاری برای هر شیشه خیارشور یک حبه سیر استفاده میشود ولی شیشه خیارشور ما دست کم پنج عدد سیر دارد. البته این طعم برای من صرفا یک طعم متفاوت است ولی شاید دیگران آن را بدمزه جساب کنند.
یک شیشه خیارشور معمولی مصرف دست بالا چهار روز خانه ماست. ولی خیارشور مذکور دست کم دو هفته است که در یخچال است چون به خاطر طعم خاصش نمیتوان با یک وعده غذایی تعداد زیادی از آن را خورد. از طرف دیگر این چند وقت دلم یک خیارشور معمولی با همان طعم کلاسیکش میخواهد. ولی هر بار که میخواستم بخرم، خیارشور در یخچال نگذاشت رقیبی برایش بیاورم.(شاید هم تصور واکنش درست کننده خیارشور) در حال حاضر خیارشور مذکور هنوز در یخچال است و به طور مجسوسی آمار غذاهای خیارشوری را هم پایین آورده. نه تمام می شود، نه میگذارد خیارشور بخریم و یا حتی با همین خیارشور غذا های خیارشوری را با بسامدی معمولی درست کنیم.
لطفا متن را یکبار دیگر با توجه به عنوانش بخوانید تا دریابید چرا اگر بخواهم مسلمان باشم، ترجیح میدهم در جایی جز ایران زندگی کنم.
- ۹۴/۱۰/۰۱